familj_3familj5familj_1familj_2

Hem Video till DVD Smalfilm till DVD Foton till DVD Om oss Kontakt - Inlämning Priser

Sök

Glöm inte!

 

Glöm inte att göra extra säkerhetskopior av dina minnen.

 

sakerhetskopia

Smalfilm till DVD

flashscan8                                         hand

 

Har du smalfilmer som du vill se? Vi kan hjälpa dig att överföra dessa med högsta kvalitet. Smalfilmer bleks och blir spröda med tiden beroende på hur de förvarats. Genom att överföra dessa till DVD blir de lättare att se på och du behöver inte längre slita på filmerna eller plocka fram och krångla med gamla projektorer. 

 filmdisc2
 

Vi erbjuder två prislägen på våra överföringar.

En enklare snabbare överföring utan tvätt med avfilmning av skärm med proffessionell 3ccd kamera.

Eller scanning med marknadens bästa utrustning - Flashscan8 inklusive tvätt (2ggr) av dina filmer innan scanning. Maskinen är byggd på ett sådant sätt att den är skonsam mot dina filmorginal.

 

Oavsett sätt så behandlar vi dina filmer med stor omsorg för att du skall få ett resultat du blir nöjd med.

 

Vi tar alltid bort partier med svartrutor eller där filmen är skadad för att spara plats på skivan, dock är vi noga med att alltid ta med sekvenser där man kan urskilja motiv eftersom vi vet att dessa bilder är unika och kan betyda mycket för dig!

 filmdisc2

 

Du får en DVD skiva indelad i avsnitt samt med text. Vill du ha filmerna i viss ordning bör du numrera dessa innan du lämnar in ill oss.

 
 

Behöver du se filmerna innan har vi en "tittmaskin" där du manuellt kan mata fram filmen och identifiera materialet och där filmen inte blir utsatt för en stark projektorlampa som i värsta fall kan bränna av filmen. Tittmaskinen har en snäll lågvoltslampa som inte påverkar filmen under tittning.

 filmdisc2